Magyar Élőfalu Hálózat

MÉH e-HÍRLEVÉL 74. szám

2016. szeptember 25. - Magyar Élőfalu Hálózat

elofalu74.jpg2016. szeptember 18.

A tartalomból:  Mi is gyüttünk-mentünk - Pabló szubjektív beszámolója.  Csobánkapuszta, 2016 - namzi szemével.  Szent Mihály napi Búcsú, Visnyeszéplakon.  Együttműködő döntéshozatal - Szociokrácia workshop.  Az ember és környezetkímélő kertművelés alapjai.  Kézművesség, kismesterségek és nem mezőgazdasági vállalkozások támogatása a VP-ben.  Bolyavári esték.  Gyakoroljunk irgalmasságot közös otthonunkkal! - Ferenc pápa üzenete.

Tovább

Civil szervezetek tevékenysége, közösségi vállalkozás a helyi termék előállítás és értékesítés témakörében - szakmai fórum

kisleptek_logo_rgb.jpgIdőpont: 2016. szeptember 28., szerda, 10.00
Helyszín: Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont, Hajdúböszörmény, Vásár tér 3.
 
 A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete és a Civilek a Lakóhelyért Egyesület a civil szervezetek tevékenysége, közösségi vállalkozás a helyi termék előállítás és értékesítés témakörében rendez szakmai fórumot, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tovább

XV. Téli Élőfalu Találkozó

tanoda_jpg.jpgMottó: „Vagy találunk ott egy utat, vagy építünk egyet”

Hannibál

Szeretettel várjuk a Magyar Élőfalu Hálózat „belsős” küldöttjeit és azokat is, akik a szívükön viselik a „a jövőnket” a XV. Téli Élőfalu Találkozóra Agostyán, Ágostyon – ligetbe.

A találkozó időpontja: 2015.február 5-6-7.

Tovább

Hittel - Hit el - Hitel

szita.jpg5. levél zöld felszólamlás „Mentsétek meg a reményt!”

"Az első feladat, hogy a gazdaságot állítsuk az emberek szolgálatába. A második feladat, hogy egyesítsük az Embereket, a béke és az igazságosság útján. A harmadik feladat talán a legfontosabb számunkra. Ez a Föld Anyánk védelme.”

Ferenc pápa (2015. 07. 09.), Santa Cruz, Bolívia

Tovább

A Magyar Élőfalu Hálózat elektronikus hírlevelei

elofalu58.jpg2013. januárjától útjára indítottuk a MÉH elektronikus hírlevelét. Ezt csak drótpostán és a honlapjainkon terjesztjük, friss, aktuális hírekre, eseményekre koncentrálunk.

A magazin formában, évszakonként megjelenő Élőfalu Hálózat hírlevél archívumát ide kattintva olvashatja.

Az elektronikus hírlevelek itt olvashatók.