MÉH e-HÍRLEVÉL 81. szám

2017. február 06. - Magyar Élőfalu Hálózat

elofalu81.jpg2017. január 28.

A tartalomból:  Februári találkozások.  Gyümölcsész kutatás - fejlesztés konferencia.  "Indulj el egy úton..." Géczy Gábor előadása.  Bolyavári esték.  Fafűtés-tudnivalók elsősorban (élő)falusiaknak. 

Tovább

XVI. Téli Élőfalu Találkozó

krisna_volgy_tel.jpgKözeledik a téli élőfalu (ökofalu) találkozó, amelyet idén (2017. február 10-12.) újra Krisna-völgy szervez.

Aki szeretne jönni, jelentkezzen mielőbb a LENT MEGADOTT MÓDON. (A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött!) Helyszűke miatt korlátozott számú érdeklődőt tudunk fogadni!

Ha a jelentkezési határidő lejárta előtt betelnének a helyek, arról az okovolgy.hu oldalon fogunk tájékoztatást adni!

Tovább

MÉH e-HÍRLEVÉL 78. szám

elofalu78.jpgA tartalomból: Adventi üzenet. Permakultúra - összhangban a természettel. Magasított és dombágyások építése, működtetése, növényváltás és biológiai növényvédelme. Rövid beszámoló/értékelő a Kárpát-medencei Gyümölcsész Hálózat (KMGyH) drávafoki találkozójáról. Könybemutató - Borsos Béla: Az új Gyűrűfű.

Tovább

MÉH e-HÍRLEVÉL 75. szám

elofalu75.jpg2016. október 10.

A tartalomból:  Az ember és környezetkímélő kertművelés alapjai.  Szántói almanap és őszi vásár.  Visnyeszéplaki hírek - Baji Béla előadása.  Fenntartható Gyümölcsös - Gyümölcsöző Fenntarthatóság.  Gyümölcsész Találkozó, Drávafok, 2016. november 18-20.  Műhelybeszélgetések a fenntarthatóságról.  Kis Fürkész Felhívás fiataloknak.  Bolyavári esték.  Sajtos nap.

Tovább

MÉH e-HÍRLEVÉL 74. szám

elofalu74.jpg2016. szeptember 18.

A tartalomból:  Mi is gyüttünk-mentünk - Pabló szubjektív beszámolója.  Csobánkapuszta, 2016 - namzi szemével.  Szent Mihály napi Búcsú, Visnyeszéplakon.  Együttműködő döntéshozatal - Szociokrácia workshop.  Az ember és környezetkímélő kertművelés alapjai.  Kézművesség, kismesterségek és nem mezőgazdasági vállalkozások támogatása a VP-ben.  Bolyavári esték.  Gyakoroljunk irgalmasságot közös otthonunkkal! - Ferenc pápa üzenete.

Tovább

Civil szervezetek tevékenysége, közösségi vállalkozás a helyi termék előállítás és értékesítés témakörében - szakmai fórum

kisleptek_logo_rgb.jpgIdőpont: 2016. szeptember 28., szerda, 10.00
Helyszín: Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont, Hajdúböszörmény, Vásár tér 3.
 
 A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete és a Civilek a Lakóhelyért Egyesület a civil szervezetek tevékenysége, közösségi vállalkozás a helyi termék előállítás és értékesítés témakörében rendez szakmai fórumot, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tovább