Magyar Élőfalu Hálózat

Szörmentén - Öko-műhely

2015. január 22. - Magyar Élőfalu Hálózat

szoszsz.png2015. januárjától havonta gyűlünk össze Ópusztaszeren, a VACKORKUCKÓBAN, ahol - a Szeri Ökotanyák Szövetsége (SzÖSz) szervezésével - körüljárjuk az egészséges életmód, a környezetbarát otthon és a biokert kérdéseit, s várjuk az e témák iránt érdeklődő környékbelieket. Az elméletet dióhéjban a gyakorlatot pedig minél részletesebben szeretnénk átadni, s célunk, hogy minél több környezettudatos háziasszony és gazda találjon számára hasznos tudást, gyakorlatot és gyümölcsöző kapcsolatokat műhelyeinken.

 

szor1.jpg2015. JANUÁR 24. 15 óra: VESSZŐFONÁS (a vessző termesztése, szedése, felhasználása) Bársony Pista bácsival, aki Tiszaalpárról érkezik, hogy megossza velünk tudását és több évtizedes tapasztalatát a kosárfonás titkairól.

HELYSZÍN: Ópusztaszer, FALUHÁZ (Felszabadulás u. 26.)


 

szor2.jpg2015. FEBRUÁR 21. 9-13 óra: KERT TERVEZÉS (növénytársítás, gyógy- és fűszernövénykert, mulcsozás) Szabó-Madarasi Edittel, aki Kistelekről érkezik és szívügye az ökológiai gazdálkodás

 

 

 

 

 

 

 

 

 szo3.png2015. MÁRCIUS 21. 9-13 óra : MÉREGTELENÍTÉS (a böjt, mint testi, lelki felüdülés, méregtelenítő kúrák) Somogyi Andreával, aki kutatja a test és lélek gyógyításának praktikáit, ősi tapasztalatait.

 

 

 

 

 

 

A részvétel INGYENES, de kérjük, hogy jelentkezzenek e-mailen ÉS finomságoknak, önkéntes munkának mindig örülünk!

További információk és jelentkezés: torokrisztina@gmail.com

 

egt.jpg eeat.jpg okotars.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://elofalu.blog.hu/api/trackback/id/tr467098823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása