Magyar Élőfalu Hálózat

Edénykészítési technikák - Nyári agyagos táborok Nagyszékelyben

2013. április 16. - Magyar Élőfalu Hálózat

agyag.jpgJúnius 19-23. Felnőttek, ill. ifjúság részére
Július 2-6. Gyermekek részére

A jelentkezések számától függően külön ifjúsági és külön felnőtt tábor lesz.

A tábor ideje alatt, igény szerint 3-4 féle edénykészítési technikát tanítok. Az elsajátítás szintjétől függően a tábor elvégzése után akár önállóan elkezdhető az edénykészítés.

Túlnyomó részben gyakorlati oktatásról és tapasztalatokról van szó, de a jellegzetes hibák elkerülése és a tapasztalatok átadása végett néhány elméleti órát is tartalmaz a tábori tananyag.

Egyéb kiegészítő foglalkozásokból választhatók lesznek: tavi fürdőzés, lovaskocsizás, kirándulás, gyógynövényes túra, lovaglási lehetőség, közös bográcsozás, nagyszékelyi kertek és gazdaságok megtekintése, gazdálkodási tapasztalatcsere, íjászkodás.

Étkezés: napi háromszori étkezés, ebben egy meleg ebéd biztosított. Házi koszttal, házi kenyérrel, saját kertben termelt zöldség és gyümölcsökkel.

Szállás: parasztházban földön pokrócokon, vagy pajtában szalmában, vagy hozott sátorban.

Zuhanyzási lehetőség, komposzt wc lesz.

Amit hozni kell: hálózsák, igény szerint derékalj, vagy polifoam, zseb/fej-lámpa, (lehetőleg több) játszós ruha, időjárástól függően gumicsizma, esőkabát, saját bögre.



További részletek és jelentkezés:

Pünkösti Gabinál a punkosti.gabriella@gmail.com címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://elofalu.blog.hu/api/trackback/id/tr835230288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása